Мартин Кушев изрази готовност да води Славия не само временно, а за

...
Мартин Кушев изрази готовност да води Славия не само временно, а за
Коментари Харесай

Кушев готов да остане начело на Славия

Мартин Кушев изрази подготвеност да води Славия не единствено краткотрайно, а за непрекъснато. Бившият нападател и голмайстор на " белите " управлява сега тренировките на отбора, след раздялата със Златомир Загорчич.
Сръбският експерт напусна след загубата от ЦСКА с 0:1 в среща от четвъртия кръг на новото футболно състезание.
Славия продължава да е в дъното на класирането на шампионата единствено с една извоювана точка - при ремито 1:1 с Черно море в първия кръг.
" В момента аз повеждам тренировките на Славия. Не мога да предвиждам какво ще бъде в идващите дни. Не мога никога да кажа, че сега Славия играе едва. Още в първата ни среща за сезона против Черно море играта не ни потегли. В много значими моменти от началото на сезона загубихме централизация и това ни костваше и загубата на точки и мачове ", стартира експертът.
" Победите могат да вдигнат самочувствието на футболистите. Виждам по какъв начин всички работят и имам вяра, че нещата ще се оправят. Не имам вяра Златомир Загорчич да има виновност за случилото се. Той реши да напусне. Никой не го е гонил, а всички съжаляваме ".
" Липсата на шанс докара и до тези неприятни загуби за Славия. Бил съм треньор и преди. Натрупах опит като асистент, а дали ще продължа да съм отпред на Славия, ще го реши управлението на клуба ", сподели Кушев пред БНР.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР